+ ...

+ .....

Последвайте ни:

Обучения

Курс за оператори на безпилотни летателни апарати

Курсът се провежда в партньорство с АУБЛС – Асоция на Управляващите Безпилотни Летателни Системи – България и Drones BG

Какво включва курсът?

Курсът включва необходимите знания и умения, които са задължителни за един оператор на безпилотен летателен апарат, в това число симулиран полет и практически часове. Знанията, които трябва да бъдат покрити се определят в зависимост от нивото, което изберете. (А1, А2 – дрони до 25 кг.)

Защо ми е нужен курс?

Безпилотните летателни системи са едни от най-бързоразвиващите се сфери на технологичния пазар. В повечето случаи, начинаещият оператор попада в нова и непозната среда, в която за да се чувства уверен е необходимо да придобие необходимите нови знания. Голяма част от операторите приемат летенето като вид игра и се фокусират над контрола на системата, което е и основната грешка, тъй като безпилотната система, независимо дали е 2 кг. или 50 кг., трябва да бъде третирана като летателен апарат и да се взимат в предвид рисковете от управлението на такъв. На година повече от 2000 „дрона“ се продават само в България, което създава една потенциално рискова обстановка. Чрез преминаване на курса на обучение, Вие ще натрупате базови познания и ще знаете как да реагирате в неочаквани ситуации, как да управлявате риска и най-важното – кое е разрешено и кое не за един летателен апарат според националното законодателство.

Какво съдържа този курс?

Модул 1 – Теория – 15 уч. ч.

Програмата включва лекции за:

-Видове летателни апарати
-Принципи на полета
-Авиационна метеорология
-Класове въздушно пространство
-Нормативна база
-Основи на
–Хеликоптери
–Мултикоптери
-Системи за управление
-Техническа експлоатация
-Летателна експлоатация

Модул 2 – Симулация – 5 уч. ч.

Провежда се на затворен терен чрез лаптоп симулация на полет, като се използва реална система за контрол, близка до тази на самият дрон. Операторът започва от най-улесненото ниво на управление, като постепенно се слагат допълнителни условия като занижени скоростни ограничения, вятър и други метеорологични условия и управление без автоматичен баланс на безпилотният апарат, като всичко се провежда под надзора и инструктажа на лектор. На края на тази част операторът трябва да може да мине успешно демонстрация на симулатор на своите способности.

Модул 3 – Практика

Практиката се провежда на уговорена дата и терен (по възможност през уикенда), когато метеорологичните условия са добри. Има опцията да Ви бъде предоставен апарат за практиката (срещу депозит за повреди), както и да носите свой собствен.
Практиката покрива тестови полети с апаратите, също както и подготовката за полет и други съпровождащи дейности, обяснени в Модул 1.

Колко струва такъв курс?

190 00
лева
Курс ниво А0-А1

Кога мога да започна?

Началото на курса е на ...............
Курсът се провежда в делнични дни след 18:00 часа (теория) и симулации и в уикенди за практика, за която ще бъдете предварително уведомени.

Как да се запиша?​

Можете да се запишете на място в нашият офис на адрес: ….
Бихте могли да подадете онлайн заявка за участие по-долу, след което наш представител ще се свърже с Вас за да Ви предостави допълнително информация.
Или на телефон ………….

dron, дрон цена, dron cena, kvadrokopter cena ,квадрокоптер цена, квадрокоптер, обединено дрон общество, дрон асоциация, асоциация управляващи безпилотни летателни системи, бла безпилотни летателни устройства и системи, kvadrokopter, дрон, дрон с камера, dron s kamera, dron s camera, dron hd camera, любителски дрон, любителски квадрокоптер dron, дрон цена, dron cena,kvadrokopter cena,квадрокоптер цена, dron magazin, dronove magazin, magazin za dronove, магазин за дронове, дрон магазин, квадрокоптер, kvadrokopter, дрон, дрон с камера, dron s kamera, dron s camera, dron hd camera, любителски дрон, любителски квадрокоптер dron, дрон цена, dron cena,kvadrokopter cena,квадрокоптер цена, квадрокоптер, kvadrokopter, дрон, дрон с камера, dron s kamera, dron s camera, dron hd camera, любителски дрон, любителски квадрокоптер dron, дрон цена, dron cena,kvadrokopter cena,квадрокоптер цена, квадрокоптер, kvadrokopter, дрон, дрон с камера, dron s kamera, dron s camera, dron hd camera, любителски дрон, любителски квадрокоптер dron, дрон цена, dron cena,kvadrokopter cena,квадрокоптер цена, квадрокоптер, kvadrokopter, дрон, дрон с камера, dron s kamera, dron s camera, dron hd camera, любителски дрон, любителски квадрокоптер, дрон на изплащане, дронове на изплащане, дрон на лизинг, дронове на лизинг, евтин дрон, евтини дронове

© 2022 Създаден от СЕО.БГ | СЕО.ЕЮ | SEO.V.BG | Daweb.top